4/10 2012

Deltager; Anja, Signe, Cilla, Mathilde, Erik, Anne og Dorthe

1) Økonomi

2) Høns

3) Opførsel

4) kaniner

5) fremmede mennesker i dyremarken

6) generalforsamling

7)loppemarket

8) Hø og foder

9) hjemmeside

10)ny hest

1) Økonomien er at vi når der er betalt dyrlægeregninger står 15000 kr. af dem skal der betales 5000 kr til kaninbure og 10000 til ridebanen. men alt i alt er vi fortrøsningsfulde. og der er ikke underskud. Der er kommet en positiv klage over vores kaniner til Sydhavnskompaniet hvilket kan medfører at vi kan søge nogle midler til lys og kaniner. Rie søger penge.

2)Hønse huset er ved at blive bygget. De er 4 familier og det er fint til at starte med, til foråret (omkring marts) skal vi have en opdatering på hvordan det går og så skal listen åbnes overfor flere familier.

3) Der har været nogle episoder på dyremarken med nogle af vores egne børn der har slået et andet barn samt råbt grimme ting efter voksne. Dette vil der blive taget hånd om og de pågældende børn og deres forældre bliver indkaldt til samtale i weekeden

4)Kaninerne. der er enighed om at kaniner ikke skal stå indenfor uden lys. Der skal søges penge om at bygge burene færdige og at der kommer et fornuftigt underlag at gå på rundt om kaninburene samt lys. Dvs. lys ned til ridebanen og ved stalden.

5)Der har været “inder” nede på dyremarken og fået børn til at tale i mobil ? Politiet har ringet til Dorthe – men mere var der ikke i det. “Den fulde mand” har lavet et voldsomt telefon opring til Rie med trusler.

6) der skal indkaldes til generalforsamling i denne måned. Indkaldelsen bliver på mail og med opslag.

7) Anja vil holde loppemarked – man må meget erne hjælpe med opslag og kager. Det bliver 1. weekend i november.

8) lang samtale om hø og hø og hø og hø…….jeg tror vi bliver ved som nu men med meget hø ;-)

9) Carina og Mikala må gerne hjælpe med hjemmesiden

10) Vi har fået tilbudt en 19 år gamel islænder. Han er sød og kan lide at blive brugt men har problemer med at være fastspændt. Vi vil gerne kigge på ham i weekenden.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *