2/8 2012

 Deltager: Anja, Anja, Signe, Cilla, Simo, Mathilde og Rie – afbud Mathilde og Dorthe

Dagsorden;

1) Lucy – plan

2) sommergræs – evaluering

3) ponygames / ridelærer

4) Nøgler til rytterstue

5) skabe

6) Karens dag

7) Kaninbure

1) Lucy og Viggo skal gå på vores græsfold om dagen og være i stald om natten. De andre heste skal på pumpehus folden om natten og stå på jord fold om dagen. Lucy skal have skyllet og spayet bennet en uge mere.

2) Alle syntes sommergræs har været fint. Vi gentaget til næste år. Erik har været fantastisk og taget et kæmpe læs ude på folden.

3) Vi laver selv pony games men vil gerne bruge Anjas ridelærer (Nana ?) til at lave en dag med horseman ship. Vi venter med at øre mere til hun selv vender tilbage.

4) Ny ridebane.Vi er gladefor at den bliver lavet og vil ikke stille for mange krav. Vi vil gerne have et målene holder 20*40 m og at ende (mod nyttehaven) går hele vejen fra Standparkskolen til grus vejen. Så vil vi gerne have tribune på den side hvor vi idag har kiosk.

5) Michala får nøgle til rytterstue.

6) Alle skabe uden navn bliver brudt op og tingene stilles i bestrelsens rum.

7) Lørdag den 25/8 er der Karens dag. Vi laver loppemarket, kage bod og ponyridning med 20 kr. per tur. Cilla laver skilte med Børnenes dyremark og pony ridning. Rie står for pony ridning, Simo står for kage bod. Vi samler ind il vores nye ridebane.

8) Kaninbure. De bliver malet i en ens farve alle bure (Cilla forhører om maling) Desuden bliver der lavet en lille plade som alle børn må sætte på deres bure hvor de selv må tegne/ male / skrive på. Vi vil også godt male stolperne sorte ved kanin burene så de holder lidt længere.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *