Medlemsskab og betaling

Bliv medlem

For at være medlem af dyremarken skal man betale kontingent 1 gang om året og inden udgangen af februar. Det koster 200 kr. for voksne og 100 kr. for børn. Hvis du har lyst til at blive medlem eller høre mere om foreningen, er du velkommen til at skrive en mail til ventelistedyremarken@gmail.com.

Betaling

Betaling af hestepart, anpart på får, kaninburleje mm foregår via Holdsport. For at få adgang til holdsport skal man via hver aktivitets facebookgruppe følge et link der giver adgang.

Priser varierer for hver enkelt hest. Priser findes under Heste og hestens navn på denne side.

Det koster 400 kr. årligt at leje et kaninbur. Man skal være medlem af Børnenes Dyremark for at leje et bur.

Fåre hyrder
Hyrder betaler 200 kr. i alt om året for medlemskab af Børnenes Dyremark. Der indbetales ved indmeldelse og efterfølgende d. 1. januar hvert år (hvis du allerede er medlem af Børnenes Dyremark, så betaler du allerede kontingent, og skal derfor blot sende en mail til faarisydhavnen@gmail.com om at du gerne vil være medlem af fårelauget). Dette foregår via Facebooksiden Sydhavnstippens Fårelaug

Andelshavere
Andelshavere betaler 400 kr. om året for medlemskab af Børnenes Dyremark og drift af fårelauget. Der indbetales ved indmeldelsen og næste betaling er 1. januar. Derudover betales der 1000 kr. per andel som engangsbeløb. Man kan godt købe flere andele. (Hvis du allerede er medlem af Børnenes Dyremark, så betaler du allerede kontingentet på 200 kr. til Børnenes Dyremark, og derfor skal du betale 200 kr. mindre når du melder dig ind). Dette foregår via Facebooksiden Sydhavnstippens Fårelaug.