Heste

For at få part på en hest eller pony skal man have redet i 1,5 år på rideskole og være selvkørende, da vi ikke har ansatte på Dyremarken til at hjælpe. Mindre børn kan få trækpart på vores shetlandsponyer, hvis forældrene har hesteerfaring.

Pris

Prisen for at have part ligger på mellem 200 – 350kr om måneden for én dag om ugen og varierer fra hest til hest idet nogle går med sko, spiser mere og derfor er dyrere end andre. Alle voksne skal dog betale 350 kr. / md uanset hest.

Voksne parter

Voksne parter skal være indstillet på at yde en indsats som enten morgen eller aftenvagt. Desuden skal voksenparter deltage i nogle af de arrangementer der laves (og være med til at arrangere dem), hvilket kan være alt fra halloween, fastelavnsoptog, fællesspisning, ridestævne, oprydningsdage, pudse seletøj med børnene, tage børnene med på tur og mange flere ting. Man behøver selvfølgelig ikke deltage i alt men man skal som voksen være indstillet på at en voksen part på Dyremarken ikke er tænkt som en billig rideskole men som et socialt projekt hvor man lægger noget energi i.

Kontakt

Hvis man gerne vil have part på en hest eller pony bedes man skrive en mail til ventelistedyremarken@gmail.com og oplyse navn, alder, vægt, rideerfaring og postnr. Når mailen bliver modtaget bliver man sat på venteliste og man kontaktes når der på et tidspunkt er en ledig plads. Længden på ventelisterne varierer meget men er ofte ret lange, hvilket betyder at der kan gå noget tid før man bliver tilbudt part.

Nå du får en part på en hest, skal du udfylde en Hestekontrakt eller “like” den på Facebook.