Referat af bestyrelsesmøde den 7/3 2018

7.3 – 2018

Bestyrelsesmøde.

Tilstede: Klaus, Mathilde, Misha, Anja, Dorthe, Carina og Rie + børn

 1. Den første time var børnene tilstede og vi talte om ridelejr – hvilke ting børnene gerne vil have på programmet. De vil gerne have ekstra dage – vi hører med andre voksne. De vil gerne have trail, military, gerne samme hest mange dage (hvilket kan blive svært da vi jo har mange børn der gerne vil være med). Det er kun børn der har part i forvejen der kan være med på ridelejeren.  Vi vil meget gerne have flere voksne med, så der kan laves flere aktiviteter. Godt hvis der kunne komme en plan ud på forhånd så alle kan forholde sig til de ting der skal ske

 

 1. Børnene ville gerne have flere fælles aktiviteter… pudse seletøj, fælles spisning, film aften mm. Vi vil forsøge at sætte noget fællesspisning i værk men hvor man kan lave mad på skift ? Få flere voksne på banen – måske kan vi lægge en kalender ud med en fast uge dag og så kan man melde ind om man vil lave mad?

 

 1. Vi kiggede på en tegning omkring en rampe, Klaus vil indkalde til møde med Sidsel, Michael og Erik. Der skal tages hensyn til at det er sikkert og at der ikke kan være en alt for lang tilkørsels rampe. Vi har ikke hørt om der er blevet søgt penge til projektet

 

 1. Rie og Klaus laver kaninbure lang fredag. Alle er velkomne til at hjælpe. Der vil blive bygget med genbrugs materiale.

 

 1. Vi talte om hestepiller / halm. Mathilde er bekymret for mavesår og at der skal være ekstra Ana, Corrie og Manilla. Rie bestiller til første omgang og så ser vi om vi syntes det passer godt til vores sted. Vi har ikke indkøbt speciel grebe endnu. Vi skal have lavet en video så alle er med på hvordan der skal muges.

 

 1. Tøsen og Alanis er gamle og dyrlægen er bekymret over hvor dårligt de går. Vi bliver nød til at tage stilling til hvad vi skal gøre på lang sigt.

 

 1. Fødevarefællesskabet. De er meget glade for at bruge slagtehuset. Dyremarken har brug for at at:
 • Vi får lavet en fællesdag med slagterummet hvor der kan aftales en bygge i huset.
 • Fødevare fællesskabet skal være medlem i Dyremarken på en eller anden måde.
 • Dyremarken kunne formidle kontakten til flere medlemmer.

En løsning kunne være at vi ikke betaler medlemskab (eller lægger arbejdstimer hos fødevare fællesskabet ) men kan købe varer hos dem, og de heller ikke behøver at lægge timer hos os ud over slagtehuset. Vi kunne også lave fælles mad dag 1 onsdag om måneden.

 

 1. Der blev talt om den nye Karens Minde bygning som er meget grim og har en trist placering mellem 3 fredede bygninger. Dorthe kunne fortælle den er kommet for at blive men at den bliver malet.

 

 1. Der skal holdes lamme møde snart hvor der skal gennemgås hvad der sker i forbindelse med lemmning og vi skal have styr på det udstyr vi har + muge i de 2 skure (hvem er ansvarlig)

 

 1. Dorthe er stadig i gang med at indhente tilladelser til overvågning

 

 1. Vi har talt om muligheden for at åbne op for at man kan låne rytterstuen til private arrangementer. Vi skal lige have afklaret om der er udfordringer i forhold til Karens Minde og hvad vi mener det ville være rimeligt at betale og hvilke slags arrangementer man ville kunne holde

 

 1. Der blev talt om nogle sager med et par børn der ikke har det så godt i øjeblikket og at vi skal tale med nogle af dem. Desuden også omkring arbejdsområder og at der skal indskærpes at man ikke går ind over andres områder.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *