Bestyrelsesmøde 29.11.17

 

Børn til stede: Caro, Josse, Christine, Elvira, Dina, Frida, Norah, Viola, Iman

Voksne; Carina, Anja,  Misha, Klaus, Mathilde og Rie

Afbud Dorthe

 

  1. Nye heste

Børnene fik fremvist de 3 nye mulige heste. Af de børn der var tilstede var der ingen der ville have en islænder part, men tænkte der var andre børn der måske gerne ville. Til gengæld var der mange børn der gerne ville have part på både en friser og den røde fuldblod.

  1. Jule heste loppe marked i weekenden

Børnene har lavet billeder der bliver lagt ud i grupperne der reklamerer for jule marked, man kan både have sin egen bod og være i dyremarks boden.

  1. Hærværk

Mathilde snakker med Brian omkring det brænde der ligger fremme nede i økohaven. Vi skal måske snakke med sydhavnskompaniet omkring hvordan området ved økohaven bliver brugt om aften.  Mere lys så folk kan se hvad der sker.

Vi går videre med kameraovervågning. Vi skal hente blanketter på politiets hjemmeside under ansøgningsskemaer – overvågning. Vi kan søge tryk fonden(bliver først mellem jul og nytår).  Vi skal have naboer accept (Rie spørger standparks skolen, Carina spørger Rubinen og resten laver vi sammen).

  1. Kaniner

Vi kan lave løbe gårde (2 stk)  med tag som børnene kan bruge, hvis de er ude og ride eller væk og så skal de holde øje med den store løbegård hvis kaninerne er der.

Mangler et team omkring kaninerne – kan vi spørge Bente. Vi skal have et team omkring kaniner, gerne med 2 voksne. Der kommer ikke nye kaniner ind før vi har nogle voksne der vil hjælpe (også med kanin hop mm). Man kunne lave dobbelt bure med de gamle bure.

  1. Lokaludvalgsmødet den 14 dec. Kl. 19.

Rie deltager og snakker om vores udfordringer nede i Dyremarken under evt.

  1. Papirer på hestene

Papirerne er ved at være i orden på Nattie, på Corrie kommer den tilbage og skal sendes ind igen med pas, på Dinjo mangler vi det oprindelige ejer certifikat men vi skal lave en tro og love erklæring. Vi skal følge op på pas. Hvem mangler pas ? Rie Misha.

  1. Regnskab

Efter nytår kommer der regnskab. Dorthe har meget om ørene lige nu

  1. Folde

Skal vi have grus eller flis på foldene. Hvis vi skal have grus skal det laves om sommeren, da der skal graves for meget ud. Rie og Mathilde har været i kontakt med mange leverandører det er svært at finde noget på Sjælland og kørsel er dyrt. Misha har måske fundet en ny. Vi skal have 30 m3

Klaus sætter i gang i et nyt juletræs projekt. Vi skal have en flis maskine og måske en multibør.  Vi vil gerne have mere flis selv om det først kommer i januar.

  1. Andre projekter

Verdis have  – Vi mangler nogen der vil hjælpe med at lægge fliser og det har regnet meget. Lige efter 8 er der håndværker der arbejder på toilettet bad stalden (Rie tager forbi og spørger).  Vi skal have spurgt om der er nogen der kan hjælpe. Der skal lægges 25 – 30 m2 fliser.

Ramper – produktionsskole. Vi laver et forsøg med nogle paller og ser hvad hældningen kan være.

Lys – Klaus ringer til Vagn omkring lys. Både med ridebane og round pen.

Tømt for rotte inficeret rock uld  og inficeret træ.  Hvem tager den. ?

 

 

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *