bestyrelsesmøde den 5/10 2015

Til stede: Anja, Carina, Mathilde, Dorthe, Lotte og Rie

Afbud Misha

Der var kun 1 punkt på møde i dag – forberedelse til generalforsamlingen den 25/10 kl. 14.00 i rytterstuen. Der er 3 på valg Mathilde, Misha og Carina. Dorthe vil lave et regnskab der kan præsenteres. Rie laver bestyrelsens beretning. Lotte har lavet et oplæg til kommunikation og hvad de forskelige sidder kan bruges til og hvad formålet med siderne er. Der skal også gennemgås et organisations struktur med hvilke pligter der hører til de forskelige ansvarsområder. Rie gennemgår de nye vedtægter med ændringsforslag markeret i rødt. Der er kommet nogle nye forslag ind til generalforsamlingen. Det ene omkring nominering af årets knag mener bestyrelsen vi kan implementere allerede fra i år, vi beder børnene fra Børnebestyrelsen om at komme med nogle forslag til børn og vi laver selv en liste med mulige kandidater (både børn og voksne) som alle til general forsamlingen så kan stemme om.

Et andet forslag omkring brug af nr. 2 hus sætter vi på som sidste punkt hvor Mathilde kan vise det nye rum frem og fortælle hvor langt vi er i processen. 

Kort blev der talt om økonomi – der er en ny søgerunde i gang i superbrugsen. Vi søger til en by-have for børn der kan indramme noget af den nye jord vi har fået nu hvor CAB er flyttet delvist ud.

Der er kig på en ny hest som afløser for Faxi

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *