referat den 9/9 2015

Referat til stede Dorthe, Carina, Mathilde, Misha, Lotte og Rie
Børn : Jose, Frida, Fillipa, Elvira, Esther, Kaya

Børnene holdt møde omkring hvad der skal ske på søndag og holder møde igen i morgen.

1) Økonomi – ser fornuftigt ud – Dorthe skal have sendt en faktura til By og havn. Der mangler en faktura på ponyridning i Kalvebod haveforening. Der er kommet fra Sydhavns haveforening. Hvad med kirken ? Lisette stor for den ponyridning.
2) Færdiggørelse af bygning 2. Der skal holdes bruger møde til bygning 2 som vi får overdraget i meget rå tilstand. Fødevare fællesskabet skal med ind over – men både som ressource, bruger og betaler. Fårelauget er blevet informeret men skal også inddrages. Der skal fliser på 100 m2, høje metal borde og vask. Dyremarken kan lægge et forslag frem til hvad vi syntes.
3) CAB møde på mandag, Dorthe deltager. Der skal nævnes. 1) lys på ridebanen 2) rotte sikring af høns 3) vand og el ledning der skal trækkes i røret. De 3 CAB skurvogne er blevet solgt og kommer væk fra grunden.
4) Ottilias Have er nu gået i stå – og har kun brug for opbevaringsplads.
5) Hestene kommer hjem fra vindmøllefolden på lørdag og vi deltager i høst picnic på søndag kl. 10.15. Der skal skrives ud til alle parter.
6) Fonde – Lotte kigger på målrettet fonde til Round Pen
7) Faxi stopper snart- Mathilde og Misha har kig på nye heste/ ponyer. Vi skal have børnebestyrelsen med ind over hvem der skal indkøre den nye hest.
8) Bier – Bas har ekspertise Rie kontakter ham. Måske kan vi starte med 2 bikuber i samarbejde med Sydhavns kompagniet
9) Vi vil gerne afholde ponyridning med flygtninge hvis / når de kommer – gerne i samarbejde med Karens Minde
10) Der er generalforsamling den 25 oktober. De reviderede vedtægter lægges ud på begivenheds siden om 14 dage. Bestyrelsen kan nå at kommenterer på de rettelser der ligger nu til det næste møde. Vi skal overveje en rygepolitik.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *