Bestyrelsesmøde den 31/3 – 2015

Deltagelse: Kaya, Lara, Josse, Dorte, Carina, Lotte, Mathilde, Rie

Afbud: Misha og Anja

Fra veligehold og kommunikationsudvalg Frederikke

1) Velkommen til børnene

2) Nyt fra de 2 udvalg

3)Arrangementer

4) Dyr

5) Budget

1) Der blev budt velkommen til de 3 børn der var med på deres første møde . De havde fået til opgave at komme med forslag til hvad børnene gerne vil have af nye ting fra loppemarked pengene. Det var ponygames redskaber, bomme og voltegerings gjord.

2) Frederikke fortalte om vedligeholdelsesudvalget og at der er arrangeret en arbejdsweekend den 18-19 april med efterfølgende grill middag den 18 april. Forslag om sponser skilte på ridebanen – bestyrelsen siger ok. Forslag om mobile gangbroer ved mudder stederne. At vi kan lave nogle af ponygames redskaberne selv til arbejdsweekenden. Bestyrelsen vedtog at udvalget havde 500 kr om måneden til småting, beløb over skal ansøges i bestyrelsen.

Fra kommunikations udvalget viste Frederikke en power point med mulige kommunikationsformer og struktur i Dyremarken. Der er facebook, youtube, hjemmeside og stalden. Bestyrelsen forslog at kommunikationsudvalget så på 2 ting til at starte med. Rollefordeling af de forskelige roller vi har (bestyrelse, udvalg, hesteansvarlig, part, frivillig og besøgende). Som den anden ting at lave opslag (rammer ? ) foran alle boksene med 2 dele. En fast med navn, fødselsår mm, og en anden del hvor man kan skrive smed, hø, halt mm (som kan fjernes igen).

3) Der skal være fælles spisning på arbejdsweekenden og der kommer en ponygames dag som Carina er medansvarlig for.

4) De 2 nye alpakaer er kommet. Lenny og Ulla. De skal have meget lidt foder og vi skal have fundet ud af om de skal gå med nogle får før de kommer ud på Tippen.

5) Budgettet er blevet lagt af Mathilde og Rie. Med hø, smed, dyrlæge og foder (men uden udstyr og andet) har vi udgifter i 2014 og 2013 på ca. 150 000 kr. Hvis alle hestene har fuld part burde vi have part indtægter på ca. 205 000 kr. Desuden kommer der loppemarked og fonde. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *