Referat den 12/8 2015

12/8 2015

Tilstede: Børn Kaja, Elvira, Filippa, Jose voksne: Carina, Mathilde, Dorthe, Misha, Hanne og Rie

1) Børnene kom med følgende ønsker.

At man som 11 årig kunne få et “skov-kort” så man kan ride sammen med andre børn på 12 år. Dette kort kan man få hvis man har reddet sammen med Misha, Mathilde eller Rie nogle gange og har bevist man kan  styre sin hest og opføre sig ansvarligt når man er ude. Kortet kan omvendt tages fra en hvis man ikke overholder reglerne. De voksne syntes det var en rigtig god ide. Mathilde går videre med den.

Børnene ville gerne overnatte på Vindmøllefolden “mini ridelejr”

De ville gerne have ur i stalden. – Beviliget

2) arrangementer

Hanne har tilbudt at lave fællesspisning første torsdag i måneden. Bestyrelsen bakker 100% op – super ide. Det skal koste lidt 20 for børn og 40 kr for voksne og der skal hjælpes med opvask mm. Første gang bliver den 3 september. Rie laver en begivenhed.

Vi holder generalforsamling søndag den 25/10 kl. 14-17.00. Der skal fremlægges nye vedtægter og laves en begivenhed. Rie og Dorthe

Der er 3 ponyridninger. 2 den 29/8 i hhv Karens minde (Karens dag 12-14) og i Kalvebod haveforening 13.14.30. Desuden den 16/8 i en boligforening på wagernersvej.

Den 13 september er der høst picnic. Vi deltager med opvisning samt ponyridning. Børnene i bestyrelsen er kommet op med et tema og har styringen på hvad der skal ske. Carina hjælper og Rie opretter en begivenhed på facebook siden hvor man kan melde sig til

3) Andre interesanter. Dorthe taler med CAP omkring udjævning af jordvold (der er kommet et tilbud på at gøre det gratis). Taler med CAP om elektriker og lys på banen.

Fødevarefællesskabet skal med ind over den nye bygning og have ejerskab. Mathilde tager kontakt til bruger møde.

4) Heste. De skal på sommerfold. Lucy og Viggo skal på Netværket og stå hver nat.

Tøsen, Alanis og Bellis skal på pumpen hver nat

Cilje, Viktor, Dinjo, Faxi, Corrie, Manilla og Carlson skal på vindmøllefold. Der skal købes kodelås  og der skal en stor bajle til vand. Vi kan få vand hver søndag.

Lam og moderfår skal med derud. Rie taler med hundeejer.

Det skal koste 100 kr for prøvetime på børn og 200 kr for voksne. Så har man betalt kontigent med det samme.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *