22/12 – 2015

Til stede

Carina, Mathilde, Dorthe, Lotte og Rie

økonomi

Det ser rigtig fornuftigt ud. Vi har 48.000 på kontoen. Desuden har vi penge tilgode for by og havn og der kommer også penge fra super brugsen.

Donation

Lotte har forslag til at søge penge fra fonde til rytterstuen nr. 2 Mathilde og Rie kommer op med et budget.

CAB

Mathilde og Vagn mødtes i mandags. Vi skal have helt klare linjer omkring hvordan kommunikationen skal være og hvis Dyremarken indkøber materialer så er det vigtigt at der er med bestyrelsen eller nogen der har aftalt det med bestyrelsen at aftalerne indgås.

Den aftale der er blevet indgået med CAB er blevet overrullet.

Folde/ vand

Vagn vil gerne grave 3 små søer

Kommunikation Facebook

Lotte kommenterer på indlæg omkring om man kan blokke enkeltpersoner.

Overvågning

Mathilde har undersøgt og vi kan få et kamera fra 800 kr hvor man får en sms med et billede og kan ringe op. Dorthe undersøger om vi kan bruge Karens mindes net man skal have en sender. Politiet siger vi godt kan få tilladelse til kamera. Dorthe sender Rie adressen til Københavns ejendomme.

Ny hest

Mathilde og Misha har fundet en rigtig fin pony på 144 som kunne være en mulighed. Vi skal tale med dem efter jul. Det er ok vi går videre med det.

Får

Hente Alpaka den 28/12 ring til avisen (Rie) Mathilde, Lotte, Rie

Nytårskur

Vi holder nytårskur den 3/1 – 2016 kl. 13.00 . Mugekursus. Alpaka navn. Nyt vand system. Ordne strigler med farver. Hesteansvarlig møde. Hygge og kage

Morgenvagt

Vi mangler en mandags morgenvagt fra 1 januar.

Round pen

Mathilde har snakket med Morten omkring round pen – han kommer herud og kigger. Der skal købes materiale ind. Gruset tager de 25.000 kr til 4 læs. 2 stabil grus og 2 toplag. Vi hører med Vagn hvad prisen er på round pen træ.

Pas forsikring

Dorthe skriver til Rie omkring forsikrings papirer . Overdragelsespas. Rie og Mathilde

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *