Børne generalforsamling

Den 8/2 2015 holdt børnene generalforsamling. Her skulle der vælges børn der skal være med i bestyrelsen og vi skulle tale om hvordan man var en god ven.

Først talte vi om hvad vi forventer af børn der er med i bestyrelsen. Og vi blev enige om at hvis man er i bestyrelsen så skal man være et forbillede for de andre børn og man skal huske at det er vigtigt at man så holder reglerne.

Så skulle der vælges 3 børn til bestyrelsen. Men der var så mange børn der gerne ville være med, at vi fandt ud af at kan kunne have en børnegruppe som mødtes 1 gang i kvartalet og hvor børnene fortæller de voksne hvordan det syntes det går og kommer med forslag til ting vi kan lave på dyremarken.

Så blev der lavet 3 hold der alle er med i bestyrelsen

1) Venessa og Lara

2) Elvira og Frida

3) Kaja og Filippa

Hvert hold sender 1 til bestyrelsesmødet og så finder børnene selv ud af hvem de sender – men det kunne være hver anden gang.

Bagefter talte vi om hvordan man er en god ven og alle børnene skrev 3 ord som de syntes var vigtige og det blev til mange gode ord.

Ærlig og ikke at lyve

En man kan stole på og en som ikke driller

Være et godt forbillede og ikke at bagtale

At være hjælpsom og ikke være misundelig

At være sej/Sød/Sjov

At være rummelig

At huske at lytte

Gode vigtige ord som vi har besluttet vi vil tænke over og hver kvartal skal vi se om vi kan finde et barn som har kunne nogle (eller alle) disse gode ting. Første gang bliver til fastelavn.

Børnene så skulle sige det samme, men hvis det nu var om de voksne nede på dyremarken – hvad er vigtigt for børnene:

Voksne skal tale pænt og ikke ignorerer hvad børnene siger. De skal være hjælpsomme og det kunne være at : tage børnene med på tur, give gode råd og lave arrangementer med børnene.

Så skal de være gode forbilleder. Så det kan de voksne jo så prøve om de kan leve op til.

Tak til alle børn der mødte op.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *