Bestyrelsesmøde den 29/1 – 2015

Tilstede : Carina, Lotte, Julie, Mathilde, Misha, Anja og Dorte

Agenda;

1) Dyrlæge 2)Får 3) kommunikationsudvalg 4)Arrangementer

1) Dyrlægen var ude i mandags for at se til Viggo og Lucy. Corrie havde fået kolik så hun blev også tilset. Viggo går stadig lidt skævt – han er kommet på smertestillende igen men skal ud og begynde at røre sig og han skal ud hver dag på trækture og må gå med ryttere på under 35 kg. Der skal laves øvelser – Mathilde har lagt videoer ud. Lucy er lidt stiv i lænden og skal også lave øvelser.

2) Får – den 20 marts holdes der årsmøde. Der skal skrives ud til medlemmerne at de skal indbetale 400 kr (for dem med andele) og 200 kr ( for hyrder) for det nye år. Der er blevet bestilt 10 nye får. Vi vil gerne have det ændret til 5 får og 4 drægtige får. De drægtige får skal gå på pumpehusfolden til de har læmmet så skal 2 ud på Tippen med lam og 2 ned i Dyremarken med deres lam så at børnene kan få et nusse lam. Rie skal ringe til Frank. Vi skal have fornyet vores kontrakt med By og havn (Rie).

Vi skal ud og kigge på de 2 alpacaer vi har bestilt på lørdag – der var stemning for at de skulle hedde Lenny og Ulla J Mathilde, Misha og Rie tager derned (køber måske boots på vejen)

3) Kommunikationsudvalg. Havde første møde lørdag den 24/1. Medlemmer er Lotte, Frederikke, Julie, Elin og Lone. De brugte noget tid på at finde ud af hvad kommunikationsudvalgets opgave er. Et forslag var at lave en youtube kanal som Elin bestyrer og hvor børn (og voksne) kan lægge film op. Bestyrelsen syntes det er en god ide. Kommunikationsudvalget vil også gerne kortlægge de kommunikations kanaler der er. Der skal laves en synopsis for en håndbog og de har forslag til et årshjul med arrangementer. Alle forslag støttes af bestyrelsen. Bestyrelsen har i den sidste uge skiftet platform til vores hjemmeside og kunne godt tænke sig feedback fra kommunikationsudvalget på hvad der kan forbedres.

4) Arrangementer – er der mange af i fremtiden. Den 8/ 2 er der horsemanship og børnegeneralforsamling. Den 14/2 er der fastelavn. Den 7-8 marts er der loppemarked og den 22 marts Påskebango. Misha og Anja melder tilbage til Dorte om ride rute til fastelavn. Dorte søger hos politiet. Carina og Gry går i tænkeboks til noget ponygame.

5) Bevillinger/ ansøgninger. Vi skal have lagt et tak til lokaludvalget ud på hjemmesiden for ridebanen og for hende der hjalp med hestehove (Mathilde og Misha?). Katja er i gang med en stor ansøgning til en sti med dræn. Den skal sendes den 30/1. Rie skal vende tilbage med haletudsesøen. Vi har vundet vores runde med superbrugsen – det skal gå til kanin løbegård. Næste runde skal vi søge til alpacaer.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *